'Witkap schlager festival' gaat Internationaal in brouwerij Slaghmuylder

14-08-2019 13:12
De zesde editie van het 'Witkap Schlager festival' gaat internationaal.
Na 1 jaar een andere locatie te hebben opgezocht keert het 'Witkap schlager festival' terug naar de locatie waarnaar het is vernoemd: de site van brouwerij Slaghmuylder, waar de Witkap wordt gebrouwen
Een hele reeks gekende artiesten zal optreden in het nostalgische kader van de brouwerij. Ook bij regenweer is het er droog vertoeven, aangezien het festival plaatsvindt onder de overkapping.
Celien Hermans zal de avond aan elkaar praten, samen met Jeroen van het gelijknamige eventbureau.
Naast gekende namen als de Romeo's, Bobby Prins, Dean, Luc Jones en Johan Veugeleers zakt ook de Duitstalige schlagerkoning Otto Lagerfett naar Ninove af; voor het eerst in de streek.
Zeker niet te missen en één van de hoogtepunten: de Helene Fischer tribute door de Nederlandse Natasja Poels. Zij vertelt: "Met mijn 'One Woman band' trad ik de laatste jaren heel veel op in Duitsland. Van daaruit is mijn liefde voor Helene Fischer ontstaan. Ik werd een groot bewonderaar van haar en nam bijna haar gehele repertoire in mijn playlist op. In Duitsland werd ik al snel ‘die holländische Helene Fischer’ genoemd. Omdat in Nederland vraag kwam naar een dergelijke act, heb ik de ‘Helene Fischer tribute by Natasja’ opgericht. Mijn zusje Ramona Poels ontwierp mijn mooie outfits en het was een feit: na korte tijd hadden we een volle agenda. Daar zijn we super trots op!"
Praktisch
Wie erbij wil zijn kan vooraf kaarten bestellen in de voorverkooppunten. Er zijn nog slechts 40 zitplaatsen vrij aan € 27. Vlug zijn is dus de boodschap.
Het Vip-gedeelte is al uitverkocht.
Tickets voor staanplaatsen zijn te koop aan € 12.
Datum en plaats: zaterdag 31 augustus vanaf 18 uur in brouwerij Slaghmuylder, langsheen de Denderhoutembaan.
GNE - Ninofmedia 
Foto Giovanni Neckebroeck