Werken voor stad Zottegem

04-12-2019 10:51
Op zoek naar een interessante en uitdagende job dicht bij huis? Een overzicht van de vacatures van de stad, het OCMW en het AGB vindt u hieronder.
Onze selectieverantwoordelijken besteden de nodige aandacht aan diversiteit en gelijke kansen. Bij elke vacature meten we wat u kan en weet, op een neutrale manier. Voor onze organisatie is uw talent immers belangrijker dan uw geslacht, gender(identiteit en –expressie), afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte.
 
Sommige woorden in de vacatures staan echter in de mannelijke vorm, omdat dit makkelijker te lezen is.
 

Met dit formulier kunt u ook spontaan solliciteren voor een vaste of een tijdelijke job, een vakantiejob of een stage.

 
 

Lesgever sportkampen krokus- en paasvakantie 2020

Je geeft aan de deelnemers van de diverse sportkampen initiatie in verschillende sporten en je creëert hiermee samen met de overige lesgevers een aanbod van sportmogelijkheden op elk niveau.

Hoofdbegeleider sportkampen krokus- en paasvakantie 2020

Je ondersteunt, stimuleert en motiveert de lesgevers sportkampen en de begeleiders vooropvang & naopvang sportkampen en staat daarnaast, samen met de lesgevers sportkampen, in voor de initiaties in verschillende sporten. Je creëert hiermee samen met je teams een aanbod van sportmogelijkheden op elk niveau. Je evalueert en stuurt daar waar nodig bij.

Begeleiders voor- en naopvang sportkampen krokus- en paasvakantie 2020

Je staat in voor de opvang en begeleiding van de deelnemers aan de diverse sportkampen gedurende de tijd die voorafgaat aan en valt na de sportkampen.

Personeel en organisatie

Administratief Centrum Sanitary
Gustaaf Schockaertstraat 7, 9620 Zottegem

09 364 64 74
 
Maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur.