Vzw De Bolster brengt opnieuw de Kerstsfeer naar Kluisbergen

08-11-2019 20:56
De Kerst- en eindejaarsperiode is voor vele mensen een speciale periode gevuld met lekker eten en drinken, de nabijheid van familie en vrienden, de gezelligheid en samenhorigheid van de mensen, enz. Dit is precies wat vzw De Bolster naar Kluisbergen wil brengen met de organisatie van de tweede editie van het Kerstplein op zaterdag 7 december 2019 vanaf 14u tot 23u op hun eigen domein (Stationsstraat 3, 9690 Kluisbergen). Vanaf 14u zullen de bezoekers kunnen genieten van allerhande standjes van lokale handelaars, lekker eten en drinken. De Kerstmarkt is gratis toegankelijk en iedereen is meer dan welkom.
Oproep standhouders
Vzw De Bolster wil de kans geven aan lokale handelaars, organisaties of verenigingen om hun producten te verkopen. Ben jij een creatieveling of zit je in een vereniging die creatieve spullen wil verkopen, schrijf je dan snel in! Wij reserveren dan een tafel voor jou.
Voor meer informatie of inschrijving:
Vzw De Bolster: 055/39 00 00 of pieter.jouretz@vzwdebolster.be
Stationsstraat 3, 9690 Kluisbergen
Graag bij inschrijving adresgegevens en/of een mailadres noteren. U ontvangt van dan een overeenkomst + technische fiche.
Informatie standhouders
Per standplaats betaalt u een standhoudervergoeding van 50 euro (te storten op BE09 4447 5918 7157 met vermelding “inschrijving kerstplein 2019”). De opbrengst van de verkoop van goederen is steeds voor de standhouder zelf. Het is toegelaten dat de standhouders alcoholische dranken verkopen, maar de opbrengst van de verkoop van deze alcoholische dranken behoort steeds toe aan de organisator!
(gudc)