Vacatures stad Zottegem

14-04-2019 10:14
Jobstudent-redders zomervakantie
Het Autonoom Gemeentebedrijf zorgt voor de uitbating van het zwembad. Om te kunnen voorzien in deskundige begeleiding worden er tijdens de periode van 17 juni 2019 tot en met 15 september 2019 redders in de tewerkstellingsvorm van jobstudent aangeworven.
Solliciteren kan door:
 • het volledig ingevulde sollicitatieformulier uiterlijk op 3 mei 2019 om 12 uur, tegen ontvangstbewijs, te overhandigen aan de dienst "Personeel & Organisatie”, Administratief Centrum, Gustaaf Schockaertstraat 7 – 4de verdiep te 9620 Zottegem. De dienst is toegankelijk van maandag tot en met vrijdag, telkens vanaf 9 uur tot 12 uur.
 • het volledig ingevulde sollicitatieformulier toe te sturen via e-mail aan vacature@zottegem.be uiterlijk op 3 mei 2019 om 12 uur.
Jobstudent kassier zomervakantie
Het Autonoom Gemeentebedrijf zorgt voor de uitbating van het zwembad. Om te kassa te bemannen worden tijdens de zomervakantie 2019 kassiers in de tewerkstellingsvorm van jobstudenten aangeworven.
Solliciteren kan door:
 • het volledig ingevulde sollicitatieformulier uiterlijk op 17 mei 2019 om 12 uur, tegen ontvangstbewijs, te overhandigen aan de dienst "Personeel & Organisatie”, Administratief Centrum, Gustaaf Schockaertstraat 7 – 4de verdiep te 9620 Zottegem. De dienst is toegankelijk van maandag tot en met vrijdag, telkens vanaf 9 uur tot 12 uur.
 • Het volledig ingevulde sollicitatieformulier toe te sturen via e-mail aan vacature@zottegem.be uiterlijk op 17 mei 2019 om 12 uur.
Interieurverzorging Woonzorgcentrum

 

 
Het OCMW van Zottegem gaat over tot een tijdelijke aanwerving voor
Interieurverzorging Woonzorgcentrum 
dienst schoonmaak/kapsalon
Voltijdse aanstelling in graad E1-E3 – contract 24 maanden
Functie

 

 1. Wassen, knippen, brushen, kleuren, verzorging… is je passie. Aangezien je zelfstandig moet kunnen werken in het kapsalon, heb je een kappersopleiding genoten en is ervaring zeer belangrijk.
 2. Als medewerker interieur sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze bewoners en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook hier sta je in nauw contact met onze senioren.
Profiel

 

 • Je bent fysiek in staat om de verwachte taken uit te voeren.
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.
 • Je werkt nauwkeurig. 
 • Je bent bereid om halftijds in het kapsalon en halftijds in de dienst schoonmaak te werken, alsook om de 3 weken een weekenddienst te presteren en 2 late shifts per maand (tot 20u00).
Voorwaarden

 

 • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie (dit wordt getoetst aan de hand van een uittreksel uit het strafregister); 
 • je geniet de burgerlijke en politieke rechten;
 • je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie;
 • je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966.
 • je het een kappersdiploma behaald.
Aanbod

 

Een tijdelijke (24 maanden), voltijdse job (50% in schoonmaak – 50 % in kapsalon) in een aangename en sociale werkomgeving met een aantrekkelijk loon (voltijds bruto jaarsalaris van minimum € 22.616,42 en maximum € 28.249,20) met bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en fietsvergoeding.
Interesse?

 

Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met personeelsdienst van het OCMW via personeelsdienst@ocmw.zottegem.be of 09 364 64 73.
Solliciteren kan tot en met 12 april 2019 door volgende documenten elektronisch te bezorgen via personeelsdienst@ocmw.zottegem.be: motivatiebrief, cv, kopie diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 - niet ouder dan 3 maand).
De selectiegesprekken (incl. praktische proef) worden georganiseerd op donderdag 25 april en vrijdag 26 april 2019 in het Woonzorgcentrum Egmont, Deinsbekestraat 23, 9620 Zottegem.
Alle informatie is te vinden op de website van de stad Zottegem.
(Stad Zottegem)