Uw filmpje uit de zorgvoorziening op Eclips TV

21-03-2020 20:37
U heeft in deze tijden van corona met collega’s een leuk filmpje gemaakt vanuit het ziekenhuis of het woonzorgcentrum? Of bewoners en patiënten willen een boodschap delen met hun familie en vrienden? Eclips TV zorgt ervoor dat het tot in de Vlaamse huiskamers geraakt!
Zorgnet-Icuro heeft met Eclips TV, een televisiezender voor jong en oud met een knipoog naar de 55-plussers, een samenwerking opgezet waardoor bewoners en medewerkers in zorgvoorzieningen contact kunnen houden met het thuisfront. De filmpjes worden uitgezonden op verschillende tijdstippen doorheen de dag. Wens je geliefden een goeiemorgen (uitzending om 9u), een goeiedag (uitzending om 17u25) of een goeienacht (uitzending om 22u15). Aansluitend aan de 'goeiemorgen-filmpjes' is er een dagelijks bewegingsprogramma, specifiek voor 65-plussers.
Applaus voor de zorgverleners
Iedere dag om 20u geeft België een applaus aan onze helden in de zorg. Ook creatieve filmpjes hierover zijn welkom. Voorwaarde is wel dat de boodschap op het filmpje zich richt tot alle zorgverleners en zich niet beperkt tot de medewerkers van één zorgvoorziening. Allemaal samen!
De rolkrant
Geen filmpje, maar wel foto? Ook goed! Op de rolkrant – van 8u tot 9u – kunnen ook berichten gepost worden met foto.
Stuur jouw filmpje of foto naar info@eclipstv.be
(Eclips TV)