Tastingevent zet Herzeelse horeca en handelaars in de kijker

06-05-2019 21:33
Tastingevent Bistro@Herzele zet Herzeelse horeca en handelaars in de kijker
“Herzele heeft heel wat te bieden. Ook op culinair vlak”, zegt Heidi Knop, schepen van Lokale Economie. “En dat willen de Herzeelse horecazaken en handelaars graag tonen. Meer dan twintig handelaars en horecazaken slaan daarom i.s.m. het lokaal bestuur de handen in elkaar voor Bistro@Herzele.”
Bistro@Herzele wordt een groot tastingevent rond het Schepenhuis en tussen de platanen op de Groenlaan. Het evenement vindt plaats op zondag 2 juni 2019 van 11.30 tot 17.00 uur. De toegang tot het evenement is gratis. Op twee kassapunten kunnen de aanwezigen jetons kopen, waarmee ze kunnen betalen aan de standen van alle deelnemers.
Deelnemers
Alle deelnemers bieden enkele dorstlessers of gerechtjes aan, volgens hun eigen specialiteit.
§  ’t Pralikske
§  Bakkerij De Vuyst
§  Brouwerij De Ryck
§  Brouwerij Van Den Bossche
§  Casa Follia
§  De Wijngaard
§  Den Eeuwigen Beenhouwer
§  Driesse wijnen
§  Eco & Fair
§  Elly's in broodjesland
§  Kattekwaad
§  Kokon
§  Restaurant Alexandre
§  ‘t Schitterend Ongeluk
§  Studio Gelato
§  Tartelien
§  Tillies
§  Versmarkt Martine
§  Vinifika
“Er is ook heel wat randanimatie, o.a. door Radio Star. Allemaal in een zuiders thema. Tuincentrum Goessens en Patricks Vintage Shop zorgen mee voor de aankleding van het evenement.”
Voordeel: koop je jetons in voorverkoop
Vanaf maandag 6 mei 2019 kan je bij alle deelnemers een voorverkoopkaart kopen voor 10 euro. In ruil krijg je 12 jetons (10 + 2 gratis). “Maar opgelet. Het aantal kaarten in voorverkoop is perfect, dus twijfel niet te lang.”
(gudc)