sp.a-voor Zottegem komt met originele campagne

12-09-2018 17:49

Het was even schrikken voor de Zottegemnaren toen gisteren de campagneborden van sp.a-voor Zottegem in het straatbeeld verschenen. Op die borden niet traditiegetrouw de kandidaten zelf, maar Zottegemnaren die zelf niet deelnemen aan de verkiezingen. Lijsttrekker Kurt De Loor: “We dachten ‘de verkiezingscampagne in Zottegem kan wat creativiteit en originaliteit gebruiken. Weg met de traditionele campagnes van dertien in een dozijn. Wij laten gewoon de Zottegemnaren zelf aan het woord. Het is toch uiteindelijk voor hen dat het te doen is hé?”

  

‘Ik kies voor betaalbare en goede kinderopvang’, getekend Kim (27 jaar) mama van Benthe’, dat staat te lezen op de grote campagneborden die in het Zottegemse straatbeeld zijn verschenen. Ze maakt duidelijk voor lijsttrekker Kurt De Loor te kiezen. Twee andere Zottegemnaren, Tim en Titi, allebei vrijwilliger op ROCK ZOTTEGEM, maken diezelfde keuze duidelijk. Zij willen graag verder blijven investeren in een bruisend Zottegem. Deze Zottegemnaren prijken zo langs de Zottegemse wegen, een bonte mix van jong en oud. En opvallen doen ze, tussen de andere partijen en kandidaten die er voor kozen om een traditionele campagne te voeren en zelf op de affiches te gaan staan.

 

Met de creatieve campagne wil het team van lijsttrekker Kurt De Loor breken met de traditionele campagnes waar iedereen gewoon met zijn eigen hoofd in het straatbeeld komt. “In feite is onze campagne een verlengstuk van het creatieve beleid dat we met sp.a de voorbije jaren voerden in Zottegem. We kozen voor een originele campagne, ver weg van de campagnes van dertien in een dozijn. Wij laten de Zottegemnaren zelf aan het woord. Uiteindelijk draaien de verkiezingen toch om hen en het Zottegem dat zij willen.”

 

Meer info? Neem contact op met Kurt De Loor - tel 0475 43 62 97