Selectieprocedure voor technisch medewerker (C1-C2-C3) in contractueel verband en voor bepaalde duur (tot 31 augustus 2019)

09-02-2019 10:28
Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor technisch medewerker (C1-C2-C3) bij het Arjaantheater in voltijds contractueel verband en voor bepaalde duur (tot 31 augustus 2019).
Als technisch medewerker (Arjaantheater) werk je onder de leiding van de coördinator evenementen en uitbating infrastructuur. Je staat in voor: de voorbereiding, de opbouw en afbraak bij (podium)activiteiten, het houden van toezicht tijdens de activiteiten, het onderhoud en de herstelling van de infrastructuur en technische apparatuur, de opvolging van de veiligheidsvoorschriften.
Je bent in het bezit van een diploma van hoger secundair onderwijs.
Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor één jaar worden aangelegd.
Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 1927 EUR en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.
Stuur je kandidatuur, vergezeld van een CV, een uittreksel uit het strafregister en een kopie van het vereiste diploma, ten laatste op 26 februari 2019, naar het college van burgemeester en schepenen, Administratief Centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen.
Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure: Carine Polfliet, 054 43 56 14, werving@geraardsbergen.be of carine.polfliet@geraardsbergen.be
Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.
(Stad Geraardsbergen)