Selectieprocedure voor maatschappelijk werker (B1-B2-B3) in contractueel verband voor bepaalde duur

13-03-2019 10:40
Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen organiseert een selectieprocedure voor maatschappelijk werker (B1-B2-B3) in contractueel verband en voor bepaalde duur (namelijk van 06 mei tot en met 14 november 2019).
Het Lokaal Bestuur Geraardsbergen streeft naar een open, zorgzame en verbonden stad met aangename buurten waar iedereen optimaal kan (samen)leven, leren, wonen en werken, dit met extra aandacht voor kwetsbare groepen.
Als maatschappelijk werker begeleid je mensen om (weer) actief deel te nemen aan de samenleving. Je coacht ze bij het oplossen van hun problemen. Als je graag met mensen werkt en voeling hebt met kwetsbare gezinnen, kinderen en jongeren, mensen met een beperking en bejaarden, dan zal je veel voldoening halen uit deze job en is maatschappelijke dienstverlening iets voor jou.
Kandidaten zijn in het bezit van :
een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of
een bachelordiploma in de sociale gezondheidszorg (behaald vóór het academiejaar 2004-2005).
Relevante werkervaring is een troef. Je bent creatief, ondernemend, besluitvaardig en kan resultaatgericht werken.
Op basis van de selectieprocedure zal een wervingsreserve voor één jaar worden aangelegd.
Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 2461 EUR en wordt aangevuld met interessante voordelen als maaltijdcheques, fietsvergoeding, eindejaarspremie en tweede pensioenpijler.
De werkregeling biedt mogelijkheden voor een goede work-life balance.
De kandidaturen moeten, vergezeld van een CV en een kopie van het vereiste diploma, ten laatste op 05 april 2019, worden bezorgd aan de voorzitter van het vast bureau, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen.
Het selectiegesprek zal doorgaan op 24 april 2019.
Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure : personeelsdienst, tel. 054 43 56 14, werving@geraardsbergen.be
Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.
(Stad Geraardsbergen)