Scholenveldloop Lierde op woensdag 2/10/19

25-09-2019 20:58
Sportdienst Lierde organiseert in samenwerking met de sportraad, de schooldirecties, Sport Vlaanderen, Moev en vele vrijwilligers, de jaarlijkse scholenveldloop. Dit is een sportief evenement waarbij we alle schoolgaande kinderen uit Lierde verwachten.
De veldloop vindt plaats op woensdag 2 oktober 2019 vanaf 14u00 op de terreinen van voetbalclub VCE Deftinge in de Geraardsbergsestraat 28 in Deftinge.
De in Lierde schoolgaande kinderen krijgen via de boekentas een brief met inschrijvingsstrookje mee. Deelnemen is gratis en inschrijven kan door het strookje ingevuld terug te bezorgen aan de klasleerkracht en dit vóór donderdag 26 september 2019.
Nadien ontvang je via de school de startkaart.
Op 2 oktober verwachten we je op het vooropgestelde uur en je brengt volgende dingen mee: loopschoenen, je startkaart, veiligheidsspelden, een warme pull, regenjasje bij regenweer en een goed humeur .
Aan de aankomst krijgt elke deelnemer een verrassingspakket!
Fotoactie scholenveldloop. Er zijn mooie prijzen te winnen! 
Lopers, leerkrachten en/of supporters kunnen dit jaar aan de fotostand, met speciale fotoframe, een leuke herinnering creëren aan de veldloop. 
We roepen scholen, supporters, deelnemers dus op zelf foto’s te maken aan deze fotostand en ze per mail te bezorgen aan het secretariaat van hun school. Elke deelnemende school mag dan 1 foto selecteren en doorsturen naar sportdienst@lierde.be en dat vóór donderdag 10 oktober 2019. 
De sportdienst mag de door de scholen geselecteerde foto’s overmaken aan het provinciale secretariaat van MOEV waar zij uit alle ingezonden foto’s (100 foto’s of 20/provincie) een aantal winnende foto’s zullen kiezen. De prijs is een sportpakket voor elke winnende school (te ontvangen voor eind november 2019). 
De winnende foto’s komen ook op de website of Facebookpagina van Sport Vlaanderen en MOEV. 
We roepen iedereen op om zijn/haar foto’s te posten op sociale media met vermelding van #sportersbelevenmeer, #schoolinbeweging en #vlaamseveldloopweek. 
(gudc)