Punchy Team organiseert A-Gala kickboks

12-04-2019 20:54
Het Punchy Team organiseert op 4 mei een A-Gala in de Liedekerkse sporthal Heuvelkouter. Het team tekent voor een topeditie.
Aspelare herleeft eindelijk op sportief niveau. Naast wielerclub Heghe Sportief heeft de Ninoofse deelgemeente er een sportclub in opmars bij: het Punchy Team.
Dit is gevestigd langs de Cyriel Prieelsstraat met Lieve Leemans en Matthias Renneboog als uitbaters. Zij zetten het levenswerk van de overleden kickbokser Philippe Theys verder.
Trainers Quach Heng-Ta, Jonas Renders en Mario Bronselaer staan op maandag, woensdag, vrijdagavond klaar om kinderen, jongeren en volwassenen de tips en tricks van de kickboks bij te brengen.
Zaterdag 4 mei 2019 organiseert het Puchy Team een A- Gala, het hoogste in zijn reeks. Met de aanwezigheid van de welbekende Cedric De Braeckenier en zeven thuisvechters kijken Lieve en Matthias uit naar een topeditie.
Praktisch
Datum en tijdstip: zaterdag 04 mei 2019 om 18 uur (deuren om 18 uur).
Plaats: sporthal Heuvelkouter, Sportlaan 3 Liedekerke.
Tickets: € 20 (voorverkoop) of € 25 (kassa).
Info en tickets:via 0479 50 31 41 of in de cafetaria aan de Cyriel Prieelstraat 13 in Aspelare – Facebookpagina Punchy Team.
Ninofmedia mag twee vrijkaarten weggeven. Deel dit bericht verder op,onze facebookpagina en misschien ben jij wel een van de winnaars.
MLI - Ninofmedia