OVO-feesten en schoolfeest Klavertje 4 in Oombergen

11-06-2019 10:46
Klavertje 4 : de énige school in Zottegemse regio met enkel kleuters op de site !
Op zondag 16 juni trakteren de kleuters van Klavertje 4 in Oombergen je op een bruisend schoolfeest. De kleuters en peuters van het gezellige buurtschooltje in Oombergen oefenen al enkele weken om hun beste muzikale en creatieve beentje te kunnen voorzetten. Dans, zang, sketches staan zondagnamiddag centraal op de Oombergse speelplaats.
Haal je fris zomerhemdje uit de kast, zorg voor een zonnehoedje en zonnebril want er wordt alvast een schitterende zomerdag beloofd  - in (Dr)Oombergen schijnt de zon altijd-  en kom gerust een kijkje nemen op ons schoolfeest. Een ideale manier om kennis te maken met de dynamiek én gezellige uitstraling van Klavertje 4. Een bezoek dat je zal overtuigen waarom onze kinderen “luxe-kleutertjes”worden genoemd en van onze school “Droombergen” maakt !
Afspraak zondag 16 juni vanaf 15 uur, Oombergenstraat 19 in Oombergen.
Wie interesse heeft voor inschrijving komend schooljaar, graag vooraf seintje want de plaatsjes zijn bijna allemaal ingenomen !
51 ste OVO-feesten
Het schoolfeest kadert in het geheel van de 51ste OVO-Feesten van de Oudervereniging Oombergen (OVO).
Het enige dorpsfeest dat dit kleine dorp nog rijk is.
OVO verzorgt de plaatselijke inwoners alsook  de ouders en kleuters van Klavertje 4 met een gevarieerd en culinair programma. Dit al 51 jaar lang !
OVO bestaat reeds 51 jaar en het bijzondere in dit verhaal dat deze “oudervereniging” reeds 51 jaar lang wordt geleid door dezelfde voorzitter en ondervoorzitter: Frans Vral en Marc Schautteet (jawel, wereldberoemd van de bloementapijten in alle wereldsteden !).
U bent van harte welkom op volgend feestprogramma:
Zaterdag 15 juni:        18.30 u  Feestmenu in ons restaurant voor slechts 20 euro (10 voor kindermenu): Gandaham met meloen, steak met frietjes en ijscoupe met aardbeien staan op het menu, dit bereid door onze eigen koks (medewerkers) !
Deze zorgen ook voor zelf bereide balletjes in tomatensaus.
Op zondag 16 juni kan je vanaf 11.30 uur mee aan tafel schuiven voor een overheerlijke barbecue (16 euro, 8 euro voor de kinderen).
Een plaatsje reserveren kan tot woensdag 12  juni bij Frans Vral op 09/360.17.71 of via frans.vral@skynet.be
(gudc)