Opening Sportpark De Zandloper Lierde op zondag 16 december 201

13-12-2018 21:01
Op zondag 16 december 2018 staat in Lierde alles in het teken van sport en bewegen.
Alle Lierdenaren zijn vanaf 10 uur welkom op het nieuwe sportpark aan sporthal De Zandloper, een realisatie van gemeente Lierde in samenwerking met FARYS/TMVW. Deze laatste, een overheidsorganisatie met een brede dienstverlening, zal instaan voor het beheer.
Op het programma staan het inlopen van de Finse piste en de inhuldiging van de buitenterreinen.
Om 10.30 uur start de gezamenlijke  inloop van de Finse piste. Wie in sportieve outfit komt mee inlopen krijgt na afloop een verdiende sportdrink aangeboden.
Na de inloopronde volgt de officiële inhuldiging met aansluitend receptie in sporthal De Zandloper.  Tussen 11 uur en 13 uur zal ook een delegatie van enkele plaatselijke sportclubs en sportbeoefenaars het gebruik van de overige buitenterreinen demonstreren:  tennis, padel, multisport, het skatepark... Kleine sportievelingen kunnen zich uitleven op 2 in de sporthal opgestelde springkastelen.
Sportpark De Zandloper biedt 3 tennisterreinen, 2 padelterreinen, een multisportterrein, 4 petanqueterreinen, een skatepark en een Finse piste.
De Finse piste is in totaal 650 meter lang en ligt helemaal in de groene omgeving van sportpark De Zandloper, het bosgedeelte van de Finse piste heeft een afstand van 400 meter.
Sportpark De Zandloper is volledig verlicht om te kunnen sporten in alle veiligheid en comfort.
Meer info wat betreft huur en gebruik van de terreinen is te vinden op www.lierde.be of neem contact op met de sportdienst (sportdienst@lierde.be of 055/43.10.23).
(gudc)