Open Vld Lierde gaat on tour.

03-10-2018 14:46
Open Vld Lierde komt naar jou toe en tourt de gemeente rond om in dialoog te gaan met de inwoners over de resultaten van de deur-aan-deur enquête. Deze werd afgenomen voor en tijdens de zomervakantie. Meer dan 500 Lierdese gezinnen nam deel aan de vragenlijst.
Lijsttrekker Melissa Dooms: “Het is de eerste maal dat een politieke partij een algemene enquête uitvoert onder zijn inwoners dus waren we heel benieuwd naar het resultaat. 19% van de Lierdese gezinnen namen deel, een duidelijk signaal dat de Lierdenaar zijn eigen mening wou delen. We gaan nu opnieuw heel Lierde rond om de inwoners uit te nodigen op onze ontmoetingsmomenten die we organiseren in de verschillende deelgemeenten.
Het open vld team trekt met een caravan de gemeente rond op volgende momenten:
-         Zaterdag 6/10/18 van 11u00-13u00 – parking Kloosterstraat (Sint-Martens-Lierde)
-         Zondag 7/10/18 van 11u00-13u00 – dorpsplein (Sint-Maria-Lierde)
-         Zaterdag 13/10/18 van 11u00-13u00 – parking voor pastorij van Deftinge, Kerkstraat (Deftinge)
Het eerste ontmoetingsmoment was in Hemelveerdegem, waar enkele tientallen inwoners in dialoog gingen met het Open Vld team.
Lijsttrekker Melissa Dooms: “ Op deze ontmoetingsmomenten gaan we dieper in op de resultaten van elke deelgemeente en bespreken we op welke manier we de resultaten hebben verwerkt in ons verkiezingsprogramma. Iedereen is welkom” 
(MD)