Okido Bouwt verkoopt 1000 chrysanten!

20-09-2019 10:16
Okido Bouwt, de vzw die sinds anderhalf jaar ijvert en spaart voor nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele, organiseert een grootschalige actie. 
Eind oktober is het opnieuw chrysantentijd. Voor deze gelegenheid verkoopt de vzw Okido Bouwt i.s.m. Tuincentrum Goessens chrysanten tegen een democratische prijs van 6 euro. De chrysanten hebben een supermaat met een diameter van +/- 50 cm en zijn beschikbaar in verschillende kleuren (geel, wit en paars), tot zolang de voorraad strekt.
Bestellen kan tot en met zondag 13 oktober 2019 door je bestelling te mailen naar okidobouwt@gmail.com. Vermeld naam, adres en aantal chrysanten (per kleur). Je ontvangt vervolgens een e-mail met de betaalgegevens (via overschrijving). De bloempotten kunnen afgehaald worden aan de chirolokalen (Tuinwijkstraat, Herzele) op vrijdag 25 oktober 2019 van 17u00 tot 20u00 of zaterdag 26 oktober 2019 van 09u00 tot 13u00.
De winst van deze actie gaat integraal naar de financiering van nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele. Momenteel wordt er door het bestuur van vzw Okido Bouwt hard gewerkt aan de concretisering van het project.
Alvast bedankt om aan onze actie een beetje persaandacht te willen geven. Meer informatie kan je krijgen bij Sarah De Moor (voorzitter vzw Okido Bouwt, sarah_demoor@hotmail.com, 0474 798 359). Als bijlage vinden jullie ook een vrij te gebruiken foto met daarop enkele leden van onze vzw tijdens één van onze laatste inzamelacties (opendeurdag politiezone Zottegem-Herzele-Sint-Lievens-Houtem).
(gudc)