Nieuwe voorzitter en bestuur voor triatlonclub in Geraardsbergen.

08-12-2018 21:10
Geraardsbergs Endurance & Triathlon Team, GETT, stelt een nieuwe voorzitter aan, Damien Vico. Damien neemt het roer over van Kris Torrekens, die 6 jaar lang de voortrekker van de club was. Wat we zorgvuldig hebben opgebouwd in deze voorbije 6 jaar kunnen we vandaag vol vertrouwen doorgeven aan de nieuwe bestuursploeg, en daar ben ik zeer opgetogen over.  De club is in goede handen en met het enthousiasme dat ik nu zie, zijn er heel wat mogelijkheden om ze verder uit te bouwen., aldus Kris.  We bedankten ex-voorzitter Kris Torrekens en ex-penningmeester Yves Danneels voor de jarenlange inspanningen voor de club.
Damien Vico is binnen het team geen onbekende, want hij is de vader van 2 jeugdleden Viktor en Emma. Daarnaast is hij ook actief lid en nam onder andere in 2016 deel aan de Ironman 70.3 in Vichy. ‘Het is een grote eer om deze club te mogen leiden en ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de vele vrijwilligers in de club een mooie werking kan realiseren. De club heeft mij de voorbije jaren al veel gegeven, dus waarom niet iets terugdoen?’, merkt Damien op. ‘Voor mij gaan plezier en prestatie hand in hand’, vult de kersverse voorzitter nog aan.
Samen met een vernieuwd gedreven bestuur zal Damien triatlon in deze fietsstad verder uitbouwen. Bart Mathys, die voor het tweede jaar op rij deelnam aan de Ironman in Hawai, is de vaste waarde in het bestuur en blijft als jeugdcoördinator jonge atleten begeesteren.  Naast Bart zijn er nog enkele enthousiaste bestuursleden aangesteld, namelijk Dirk De Loecker, Bert De Somviele, Heidi De Vleesschouwer, Koen Dierickx, Cristiaan Lambert, Bruno Soetaert en Caroline Volckaert.
In de toekomst zal met dit uitgebreid team nieuwe initiatieven op poten gezet worden. Heb je zelf zin om deze spectaculaire sport te beoefenen? Blijf dan zeker op de hoogte via de website www.gett.be of de facebookpagina @trigett.
(gudc)