Nieuw in de bibliotheek: Gopress Krantenarchief én Gopress Kiosk

11-02-2014 12:09

In het Gopress Krantenarchief doorzoek je met één muisklik alle Vlaamse kranten (+ Knack) tot twintig jaar terug, met uitzondering van de kranten van vandaag en gisteren.

In de bibliotheek kun je dat onbeperkt doen op onze pc's  én op je eigen laptop of tablet (inloggen op het Wifi-netwerk van de bib).

Maar het kan ook van bij je thuis, mits je lid bent van de bib en éénmalig een inlogcode vraagt aan de balie. Met die code kun je je registreren en één jaar lang het krantenarchief raadplegen van thuis uit. Een uitstekende bron voor schooltaken en spreekbeurten!

Interesse om het krantenarchief van bij je thuis te raadplegen?  Vraag je inlogcode rechtstreeks aan in de bib of via e-mail (bibliotheek@lierde.be), we sturen je de code dan digitaal op.

Gopress Kiosk

En er is meer. Voortaan kun je, dankzij Gopress Kiosk, binnen de muren van onze bib alle Vlaamse kranten van vandaag lezen op de pc’s in de bib of op je eigen laptop of tablet.

Dit doe je door met je toestel in te loggen op ons Wifi-netwerk en naar de site https://bibliotheek.gopress.be  te gaan. Handig als de krant die je wou lezen, ingenomen is!

Bovendien kun je met Gopress Kiosk alle kranten van vandaag met één zoekopdracht doorzoeken. Zo kom je direct te weten wat er vandaag over een persoon of een onderwerp is verschenen.

Kom het zeker ontdekken!

Bib Lierde, Kartuizerstraat 4, 9572 Sint-Martens-Lierde  *  di:15.30-19.30u; woe:14-18u; za:10-12u