Neos Sint-Lievens-Houtem

08-11-2018 10:33
Deze keer organiseert Neos Sint-Lievens-Houtem geen gewone voordracht maar ontvangt Rita Vereecke uit Desselgem met een theatermonoloog.
Ze brengt een komisch stuk, meer bepaald over de spanningen bij de goedhartige maar ietwat ouderwetse Marie, die onder de felle druk van haar kinderen heel wat moeite heeft om zich aan te passen aan de hedendaagse leefstijl. Een hele opdracht staat haar te wachten.
Het leven zoals het is, met een knipoog naar de tijd van toen .   Het wordt kijken, luisteren en lachen!
Wie naar deze voorstelling komt, heeft zeker enkele dagen meer te leven. Marie is een lekker ouderwetse tante, die maar geen afscheid kan nemen van wat anderen in de zak steken, denk maar aan de zakken met gebruikte kleding… Zij weet voor elk stuk dat zij in haar handen neemt wel een gepaste oplossing, al moet dat stuk dan ook enigermate zelf aangepast worden. Uniek en creatief is zij zeker. De kritische blik op haar kinderen met alle hedendaagse technische snufjes komt af en toe ook even boven, maar dat vertelt zij enkel aan het publiek. Verzorg vooraf zeker uw lachspieren, u zal ze nodig hebben!
Wanneer : DONDERDAG 22 NOVEMBER 2018 OM 14u00 - ontvangst met koffie vanaf 13u30.
Plaats van afspraak :  zaal De Kring, Marktplein 44, 9520 Sint-Lievens-Houtem (vanaf nu kan u maximaal 2 uur parkeren op  het Marktplein – langer parkeren is mogelijk op de parking Hofkouter, vanwaar er een kort wandelpad is naar de achteringang van de zaal).
Op deze voordracht is iedereen welkom.  Leden van Neos betalen 9€, niet-leden 12€. 
Info over Neos en zijn activiteiten vindt u op de website www.neosvzw.be/sintlievenshoutem
(gudc)