Nederhasselt klaar voor druk kermisweekend

11-09-2019 22:28

NEDERHASSELT – De Kermisvrienden Nederhasselt hebben opnieuw een druk programma uitgewerkt tijdens kermis Nederhasselt op 14 en 15 september.

Op zaterdag gaat de dag van start vanaf 13.30 uur met een oldtimer-event. Je kunt er terecht tot 19 uur om de prachtige oude wagens te bekijken.

Voor de kinderen staat vanaf 13.30 uur Clown Fanny op het programma.

Vanaf 15.30 uur starten verschillende optredens op het podium in de Nederhasseltstraat. Ann Lee mag als eerste het publiek opwarmen met een 5-koppige band, die een mix brengt van blues, rockabilly, americana, country...zowel covers als eigen nummers. Ze spelen in een bezetting met drums, contrabas, gitaar, trompet, akoestische gitaar en zang. Nadien staat ook nog Move-Z en coverband Chezkit op het podium.

Vanaf 20.30 uur verplaatsen de optredens zich naar Hof Ter Beke voor optredens van Fifties Fever en de VIP-partyband, waarna Dj Bram de feestvierders de nacht instuurt.

Zondag start de dag al vroeg met een rommelmarkt van de Gezinsbond vanaf 8 uur; deze gaat door tot 16 uur.

Om 10.30 uur is er een aperitiefconcert door Keva, waarna om 14.30 uur Luc Jones voor ambiance zal zorgen, gevolgd door Festyn en Move-Z.

Vanaf 19 uur gaat de show van start van Les Filles De Malines, steeds een prachtig spektakel.

Aansluitend: tijd voor de Ninoofse chou-chou's, namelijk Bram&Lennert, die de zaal ongetwijfeld aan het dansen brengen. Dj Bram zorgt nadien verder voor de ambiance in Hof Ter Beke. Alle optredens gedurende de twee dagen zijn gratis.

En niet te missen: voor de kinderen, zondag tussen 14 en 16 uur, gratis ritjes op de kindermolen, aangeboden door de sponsors.

Ter hoogte van de kerk staat een mooie dorpskermis opgesteld.

GNE