Sint-Catharina nodigt uit … Soetkin Baptist met 'Cold and Raw'

17-03-2019 10:27
Het zou een quiz-vraag kunnen zijn ! In welk jaar vertegenwoordigde Soetkin Baptist als zangeres van de groep Ishtar ons land op het Eurosongfestival ? Even nadenken ?…. 2008 …..  en sindsdien is er al veel gebeurd !
Soetkin heeft haar thuisland geruild voor de rust in Scandinavië maar komt graag heel regelmatig terug naar België om haar publiek te laten genieten van haar mooie stem. Ze bouwt intussen haar carrière uit, deels solo of samen met haar man Marius Mannes, deels als zangeres in ensembles zoals o.a. Encantar. Er staan meerdere pijlen op haar muzikale boog !
Het Sint-Catharinacollege nodigt haar oud-leerlinge uit voor een concert met het programma Cold and Raw.
Op zaterdag 23 maart om 20.00u vult Soetkin Baptist samen met muzikanten Jan Van Outryve, luit, en Didier François, nickelharpa, de kerk van het Sint-Catharinacollege met zinderende klanken. Met niets meer dan een stem en twee instrumenten betoveren zij het publiek met een aangrijpend eerlijke en ontroerende mix van ballades, lullabies en carols.
Songs uit ondermeer Noorwegen, Frankrijk en Schotland brengen ons terug naar de roots van dit geweldige repertoire. Op het programma staan fijn vertolkte liederen over leven en dood, over geluk en verdriet, allemaal mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.
Wil je dit life meemaken, dan noteer je best datum en uur in je agenda ! Beschouw u als van harte welkom !
Kaarten kosten 15 euro en zijn te bekomen bij het onthaal van het St-Catharinacollege (kopen of reserveren), Wegvoeringstraat 14, 9500 Geraardsbergen, 054/412437 of bij Fré. Schollaert, 0497/449753
(JG - 9500news)