M.E.G.A. informatieavond op donderdag 10/10 (19u00)

09-10-2019 20:38
 
Reeds jaren neemt de politiezone Geraardsbergen/Lierde actief deel aan het M.E.G.A. project (Mijn Eigen Goed Antwoord). De aanpak van legaal en illegaal middelenmisbruik is immers een prioriteit binnen ons zonaal veiligheidsplan.
Ook dit jaar wil onze zone partner zijn van dit succesvol (drug)preventieproject, dat leerlingen van de derde graad basisonderwijs wil stimuleren 'gezonde keuzes' te maken en dus weerbaar wil maken bij hun overstap naar het secundair onderwijs.  
Traditioneel start dit project met een informatieavond voor ouders. Naast inlichtingen over de inhoud van het project kunnen ouders hier kennismaken met de deelnemende partners: Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde, stad Geraardsbergen, gemeente Lierde, Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost Vlaanderen PISAD (CCG) en NMBS.
Dit jaar gaan er ook 2 workshops door met als thema "faalangst" en "gamen".
Graag nodigen wij u uit voor deze 'aftrap' die doorgaat op donderdag 10 oktober van 19u00 tot 21u00 in jeugdcentrum De Spiraal.
Naar goede gewoonte zullen burgemeester De Padt, burgemeester Soetens en korpschef Jurgen De Landsheer ook aanwezig zijn.
(Lokale Politie Gbergen/Lierde)