Luchtmachtkazerne ATCC Gavere organiseert motortreffen voor het goede doel

26-06-2019 09:34
De AVIA Riders van het Air Traffic Control Centre (ATCC = Luchtmachtkazerne) in Gavere bevorderen motorsport en veilig motortoerisme. De club organiseert jaarlijks een sponsorrit ten voordele van het Ortho-agogisch centrum Broeder Ebergiste Borgwal. Deze organisatie biedt een brede waaier van begeleidingsmogelijkheden voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
Op de hoofdlocatie Borgwal, op een boogscheut van de luchtmachtkazerne, ontvangen we de AVIA Riders met open armen. “Voor onze cliënten is het motortreffen een jaarlijks hoogtepunt. De blinkende motors met brullende motoren en de stoere mannen en vrouwen in motorpakken, lokken veel belangstelling.” De luchtmachtkazerne wenst hiermee de verbondenheid van de krijgsmacht met de natie te benadrukken en haar steentje bij te dragen tot de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Het achtste “Borgwaltreffen” op zondag 30 juni is een bepijlde rondrit van 140 km doorheen de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen.
Wie onder de indruk is van motoren, kan de AVIA Riders komen aanmoedigen aan de Borgwalhoeve. De cafetaria met giftshop, uitgebaat door personen met een verstandelijke beperking is open voor het publiek. Van op het overdekt terras kijk je uit op de speeltuin, op de bewegingszone met fitnesstoestellen en zondag ook op heel wat motoren.
Praktisch:
Inschrijven: zondag 30 juni tussen 9u en 13u in Borgwal, Leenstraat 31, 9890 Vurste.
Start: tussen 9u en 13u in Borgwal.
Kostprijs: 7,00€ (duorijder 5,00€) inclusief 1 drankbon per persoon.
Aankomst in de kazerne van het ATCC , Molenstraat 69 te Gavere, waar nog een drankje en een snack kan genuttigd worden ten voordele van het goede doel. 
(gudc)