Kinderrommelmarkt en tweedehandsbeurs georganiseerd door kermiscomité Bavegem

10-09-2018 21:15

KERMISCOMITE BAVEGEM ORGANISEERT: ZATERDAG 22 SEPTEMBER 2018

VAN 14.00u. TOT 18.00u. – PAROCHIAAL CENTRUM, KERKKOUTERSTRAAT 60

GRATIS TOEGANG

KINDERROMMELMARKT & TWEEDEHANDSBEURS
​​​​Ter gelegenheid van Bavegem Kermis is er op zaterdagnamiddag 22 september een grote Rommel-, speelgoed- en boekenmarkt voor kinderen tussen 5 en 14 jaar. De deelnameprijs bedraagt 5 EUR. Daarin is een drankje én een kermisattractie inbegrepen. De standen worden opgesteld in en om het parochiaal centrum. Aventura zorgt voor een tof springkasteel.
In de zaal is er een tweedehandsbeurs voor baby- en kinderartikelen. Daar kan iedereen terecht om kinderspullen te verkopen die in goede staat zijn, maar niet meer gebruikt worden. Een ideale gelegenheid dus om jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. Bovendien krijgen verkopers zo nog iets terug van hun oorspronkelijke investering.  De toppers zijn babykleding, speelgoed, boeken, babyspullen en zwangerschapskleding. Maar ook kinderfietsen en meubilair voor kinderkamers doen het goed. 
Wie hieraan wil deelnemen, betaalt 10 EUR en krijgt daarvoor een tafel van ongeveer 2,5 meter. Ook hier is een drankje inbegrepen.
Aangezien het aantal deelnemers beperkt is, wordt gevraagd om vooraf in te schrijven. Dat kan nathalie.deweirdt@telenet.be of op het nummer 0495/13 54 70
(gudc)