Jungle Move in Klim-Op Bavegem

05-04-2019 21:34
Driejaarlijks pakt basischool Klim-Op uit Bavegem uit met een grootse musical waarin alle 225 leerlingen van de school een rol krijgen. Op 10 en 11 mei is het zo ver. Momenteel oefenen de oudste leerlingen van de school volop om hun rol onder de knie te krijgen. Daarnaast wordt met man en macht gewerkt aan het decor, de CD-opname en leggen de leerkrachten en leerlingen de laatste hand aan het scenario en de dansjes.
‘Jungle Move’ wordt de afsluiter van het jaarthema ‘Moef je mee?’ waarbij  aandacht besteed wordt aan lichaamsbeweging, zowel in de klas als op de speelplaats.
Het wordt een vrolijke spektakelmusical over het mensenkind Mowgli dat in de jungle wordt opgevoed door wolven. Het oorspronkelijke verhaal van Kipling werd door de leerkrachten helemaal herschreven. In de musical komen dieren voor met menselijke karaktertrekjes en persoonlijkheden. Dat maakt het voor jong en oud bevattelijk, en wie goed oplet,  ontdekt met een knipoog een metafoor van de samenleving. Het wordt een beklijvend verhaal over respect voor het milieu en alles wat erin leeft.
Wilt u kennismaken met Basisschool Klim-Op en hun avontuur in de jungle? Kom dan op 10 of 11 mei zeker naar één van de voorstellingen!
PRAKTISCHE INFO – JUNGLE MOVE IN CC DE FABRIEK SINT-LIEVENS-HOUTEM
Vrijdag 10 mei 2019                    17.00 u.       
Zaterdag 11 mei 2019                 15.00 u. en 18.00 u.                   
Volwassenen                                 €8
kinderen <12 jaar                        Gratis
Kaarten te verkrijgen via het secretariaat van de school
Email:  ellen.moreels@vbhoutembavegem.be
Telefoon:   09 362 98 03
(gudc)