Inbreker aan de haal met 6 smartphones uit Telenetwinkel

08-02-2019 21:01
Minstens één persoon heeft vrijdagmorgen 8 februari rond 8.25 uur in de Telenetwinkel op de Graanmarkt ingebroken. Hij nam 6 smartphones en gsm’s mee. De winkel is vandaag gesloten.
Vermoedelijk verschafte de inbreker zich een toegang tot de winkel via Leerpunt, dat in hetzelfde gebouw is ondergebracht. “Ik kreeg om 8.25 uur melding van ons alarmsysteem”, vertelt zaakvoerster Kathleen Beirens. “Aanvankelijk dacht ik dat een personeelslid niet goed had ingelogd, maar al snel bleek het toch iemand anders te zijn. Wij hebben hem alleszins niet meer in de winkel aangetroffen.”
“Er zijn 6 smartphones en gsm’s gestolen voor een waarde tussen de € 4.500 en € 5.000. Momenteel is de winkel gesloten. Een laboteam zal de zaak onderzoeken op sporen. De bewakingscamera heeft de man in kwestie duidelijk herkenbaar in beeld gebracht.”
Het is mogelijk dat een mededader op de uitkijk stond, maar dat is niet bevestigd. Mochten getuigen iets verdachts hebben opgemerkt tussen 8 en 9 uur, dan kunnen ze best de politie verwittigen.
Info: lokale politie Ninove 054-31 32 32 – Dringende hulp 101.
MLI - Ninofmedia