Huis van de Kerstman

01-12-2018 21:23
De Kerstman verlaat zijn geliefde Lapland om, net als vorig jaar, 2 dagen zijn intrek te nemen in “zijn huis op de Markt” in Zottegem. Hij kijkt vol spanning uit naar jullie bezoek op 15 en 22 december. 

Je hoeft dus niet naar Lapland te reizen om de Kerstman te ontmoeten in zijn Huis. Het Zottegemse stadhuis wordt omgetoverd tot het Huis van de Kerstman met alle kersttoeters en bellen. De Kerstman zal persoonlijk aanwezig zijn en hij heeft beloofd om terug zijn kerstelfjes mee te brengen. Kinderen kunnen op de foto met de Kerstman en zijn elfjes en krijgen ook een klein lekker kerstgeschenkje mee.
Een bezoekje aan Zottegem wordt echt een belevenis voor de hele familie in deze kerstperiode. Je zal gezellig kunnen kerstshoppen in het stadscentrum, een drankje of hapje nuttigen op de overdekte kerstmarkt, een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman of een leuke selfie nemen met één van de kerstelfjes. Het wordt echt een speciale kerst in onze Egmontstad.

Het Huis van de Kerstman is te bezoeken op zaterdag 15 en 22 december 2018. De Kerstman zal aanwezig zijn van 15u tot 17u. Iedereen is welkom in het Huis van de Kerstman en de toegang tot het kleine kerstbuitenverblijf van de Kerstman is volledig gratis.
Dit is een initiatief van de Stad Zottegem, het Feestcomité en het Verbond van Dekenijen.
(gudc)