Hoogdag voor getunede wagens op industrieterrein Nederwijk-Oost

11-09-2019 09:53

‘Chassis To The Ground Crew’ organiseert zondag 15 september een event voor getunede wagens, oldtimers en sportwagens. Liefhebbers van mooie lijnen en glimmende carrosserieën zullen zeker op de afspraak zijn.

“Het was even wachten op groen licht van het stadsbestuur”, vertelde Alessio Van Der Borght ons. Ze kregen inmiddels een go en dus kan ‘Chassis To The Groud Crew’ de organisatie van het event finetunen. Gelet op hun sterke reputatie, zal dit vele liefhebbers kunnen bekoren.

“Zondag 15 september heeft dit plaats op het industrieterrein Nederwijk-Oost, zeg maar het gedeelte tussen de Zelfbouwmarkt en de Delhaize. Vanaf 10 uur verwachten wij de deelnemers, die we naar hun plek zullen loodsen. Nadien kan iedereen komen kijken naar de getunede auto’s, de oldtimers en de sportwagens. Je moet niet per se zelf een dergelijk exemplaar bezitten; iedereen met interesse voor mooie wagens is welkom.”

Er is inmiddels al heel wat belangstelling. “Die zondag staan elders gelijkaardige events op de kalender. Maar we verwachten toch een 300-tal wagens. Afhankelijk van het weer kunnen er dat ook een pak meer zijn.”

Vanaf 16.30 uur volgt dan de prijzenregen voor onder andere de beste drie shows, de vijftien beste show & shine en de beste drie oldtimers.

Praktisch

  • Datum en tijdsduur: zondag 15 september van 10 uur tot 17 uur.
  • Plaats: Nederwijk-Oost, Ninove.
  • Deelnemende wagens: € 10.
  • Bezoekers: toegang gratis.
Info: Chassis To The Ground Crew.

MLI - Ninofmedia