Herzele viert Valentijn met 'The Vintage Club'

20-12-2018 21:21
Eind april 2018 kwamen de drie musketiers Erik (Van Neygen), Roel (Van Bambost) en Hans (De Booij) naar Herzele, ze zagen dat het daar goed was en ze veroverden vele harten in het publiek. En dus komen ze in 2019 terug voor het grote feest van de hartenveroveraars: Valentijnsdag! Meer nog: ter gelegenheid van de deluxe-versie brengt Erik ook dochter Maartje en vrouwlief Sanne mee voor de vrouwelijke touch in deze romantische setting. Markeer zondag 17 februari alvast met stip in je agenda want dan zal om 15u het podium van CC De Steenoven in vuur en vlam gezet worden door dit vijftal. En wacht vooral ook niet te lang met reserveren, want de zaal zit nu al meer dan halfvol! Tickets bestellen doe je dus best zo snel mogelijk, online via www.puella.be of telefonisch bij Yvette op 09/386.96.36 of 0494/69 65 64.
Het was een koude lentedag toen “The Vintage Club” voor het laatste concert van hun eerste tour in Herzele passeerde, maar de harten van vele mensen, die van heinde en verre waren opgekomen om door de nostalgische muziek van het trio te worden begeesterd, werden vast en zeker opgewarmd. Organisatrice Leen van Puella noemt het een win-win-win situatie: zij was zelf dolblij met de talrijke positieve reacties, ze hoorde van de artiesten dat het hen prima was bevallen en zowel mensen uit het verre Limburg en West-Vlaanderen die de weg vonden naar de Vlaamse Ardennen als degenen die letterlijk om de hoek woonden, waren laaiend enthousiast!
En dus begon Leen daags na het concert alweer te dromen: er was sprake van een tweede seizoen van “The Vintage Club” en Leen wou dolgraag nog eens terugkeren naar Herzele, maar ze was eind april ook bijna vijf maanden zwanger van een tweeling, die op haar vijfenveertigste haar leven zou gaan veranderen. Toch koos ze ervoor om er opnieuw voluit voor te gaan: sinds de geboorte van Mila en Marit draait alles rond hen en voelt Leen zich fantastisch in de rol van mama, maar af en toe eens een andere pet op zetten en genieten van dingen buiten het moederschap, zal deugd doen!
Bij Puella waren ze trouwens al langer overtuigd van de kwaliteiten van het trio. Tijdens het vorig seizoen organiseerden ze naast het concert in Herzele ook eentje in Harelbeke en Leen en haar mama Yvette reden Vlaanderen rond om ook alle andere concerten bij te wonen. Ze hadden in de eerste plaats de tickets gekocht omwille van hun bewondering voor de muziek van Erik, maar gaandeweg leerden ze ook Roel kennen als een supervriendelijke man die na al die jaren nog steeds een fantastische stem heeft en genoten ze ook van de gekke fratsen van Hans, die hen ook met zijn vele talenten (zanger, muzikant, schrijver, …) verraste. Voor Leen was een tweede “Vintage Club” tour dus zeker welkom. Maar als fan van de familie Van Neygen was het een extra stimulans om opnieuw organisator te zijn van een concert in Herzele waarbij Maartje en Sanne dit seizoen exclusief mee op het podium zouden staan!
Alle twijfelaars die dus (weliswaar volkomen onterecht!) in april laatstleden nog dachten dat de nostalgische muziek van de drie heren te oubollig zou zijn en die de flamboyante persoonlijkheid van Maartje of de zoetgevooisde nachtegalenstem van Sanne misten, hebben nu dus niet langer een reden om te aarzelen! Laat je onderdompelen in de romantische sfeer van Valentijn en kom mee genieten van een bijzonder concert. Zorg dat je er bij bent!
(HDM)