Heb je even voor…Bruisend Balegem?

05-02-2020 21:01
Zondag 9 februari vindt het eetfestijn ten voordele van “Bruisend Balegem” plaats in de lokale feestzaal De Steenput.
Ter gelegenheid van ons jaarlijks eetfestijn maken wij nu al de naam bekend van de top-artiest die op zaterdag 15 augustus 2020 mag aantreden op
het schlagerpodium van het tweejaarlijkse volksfeest in de Balegemse straten: het wordt niemand minder dan Frans Bauer !
Met Frans Bauer hebben we  weer een topper van formaat gestrikt voor de jubileum (10de !) editie van Bruisend Balegem met als thema “Zubiléé, Zubiléé ! “.
Balegem wordt dit jaar ook 900 jaar en ook rond deze viering worden activiteiten gepland !
De Nederlands charmezanger Bauer wist in zijn rijkgevulde muziekcarrière tientallen keren de Rotterdamse Ahoy uitverkocht te krijgen.
Ook in het Antwerpse Sportpaleis gaf hij meerdere uitverkochte concerten, en komend seizoen maakt hij opnieuw een tocht langs de mooiste podia van Nederland en Vlaanderen, met een tussenstop in …het landelijke Balegem.
Noteer alvast 15 augustus met stip in uw agenda. Het wordt weer een onvergetelijke dag met een indrukwekkend programma. Op de andere podia immers zullen o.a. Yevgueni, Bart Herman en Cleymans & Van Geel optreden ! Naast muziek wordt vooral veel werk gestoken aan het marktgebeuren, kunstrijke standen en bijzondere activiteiten. Het straattheater maakt BB weer tot de “Gentse Feesten van 1 dag”.
(gudc)