GO! Atheneum Herzele en basisschool De Trampoline barsten van het poëtisch talent

06-02-2020 12:03
GO! campus Herzele leverde een fantastische prestatie op de gemeentelijke poëziewedstrijd. Maar liefst 6 leerlingen van het Atheneum Herzele en van basisschool De Trampoline behoren tot de meest gerenommeerde dichters van Herzele. 
De gemeente Herzele organiseert elk jaar haar befaamde gedichtenwedstrijd die absoluut niet voor 'dichterlijke doetjes' is bestemd. Een strenge doch professionele jury tracht telkens weer het kaf van het koren te scheiden om zo dichterlijk talent te laten zegevieren. En dat talent vind je duidelijk op de GO! campus. 
Pauline Mertens uit het 5de leerjaar behaalde de eerste plaats. Hannah Dewolf  (5de leerjaar) volgde haar van zeer nabij en eindigde op de tweede plaats. 
Tilia Dhont (4 wetenschappen-stem) behaalde de eerste plaats, gevolgd door Xina Sarens (4 humane wetenschappen) op de tweede plaats en Ryan Gilis (4 humane wetenschappen) op de derde plaats in hun categorie.
Rafeaq Abusharekh behaalde dan weer de felbegeerde eerste plaats in de categorie OKAN.
Al deze kleppers blijken stuk voor stuk over verborgen poëtische talenten te beschikken. Hun poëtische pen kwam, zag en overwon.
(gudc)