Fabregas steunt VZW STISA

07-07-2019 23:23
De Spaanse topvoetballer Cesc Fabregas was afgelopen weekend in België.
Hij was er met zijn club AS Monaco te gast in Wetteren voor een oefenwedstrijd tegen Sporting Lokeren, toevallig de club van Lorenzo Staelens, assistent coach van Lokeren en.peter van de organisatie STISA.
"Aanvankelijk was het moeilijk om Fabregas te strikken, hij mocht pas in de 2de helft invallen.  Hij maakte vooraf tijd vrij om te luisteren naar het STISA-verhaal en hij drukte ons op het hart dat het prachtig is wat STISA doet.  Hij kende uiteraard Lorenzo van bij De Rode Duivels en ook Jean-Marie, papa van Kelly kwam ter sprake. Fabregas speelde bij Arsenal, Barcelona, Chelsea en nu bij Monaco.  Hij heeft een palmares om U tegen te zeggen, won in Engeland en Spanje zowat alle prijzen en werd met Spanje Europees en Wereldkampioen.  Echt uniek dat hij wou luisteren naar ons verhaal.  Wat een topkerel!, aldus voorzitter Stijn De Bruycker.
Sportief verging het Fabregas en Monaco vandaag minder, Lokeren won tegen een verdeelde B-ploeg met 5-0, maar dat was dan weer wel goed nieuws voor... Lorenzo Staelens.
Meer info via www.vzwstisa-be.webnode.be
(gudc)