Eindejaarsconcert met Jan De Wilde in Sint-Lievens-Houtem

05-11-2019 21:28
Op uitnodiging van de Vriendenkring van Basisschool Klim-Op uit Bavegem, brengt Jan De Wilde op zaterdag 28 december een eindejaarsconcert in CC De Fabriek te Sint-Lievens-Houtem. In de donkerste dagen van het jaar wordt het niet te missen intiem gebeuren met een kleinkunsticoon uit eigen streek.
Aaigemnaar Jan De Wilde trekt opnieuw op tournee langs de schouwburgen. Hij staat ‘ongegeneerd’ op het podium. Witgallig zilvergrijs. Onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Eerste sneeuw’, ‘Fanfare van honger en dorst’ ...
Tussen kerst en nieuwjaar nodigt de Vriendenkring van Basisschool Klim-Op Jan uit in het CC De Fabriek in Sint-Lievens-Houtem. Hij komt samen met zijn ‘Vrienden’. Met de fijnste arrangementen creëren ze een intiem muzikaal bedje waarop Jan zijn kleinkunstliedjes spreidt. Met doorleefde stem, soms fluisterend, vaak debiterend, altijd overtuigend en geloofwaardig. Een live-concert van ‘meneer De Wilde’ is een feest van zachtheid, humor en sacrale stilte. Een aha-beleving voor diepgewortelde fans, een ontdekking voor prille twintigers en dertigers die Jan nu pas leren kennen.
TICKETS
Tickets voor het concert op zaterdag 28 december om 20.00 u. in Sint-Lievens-Houtem kunnen besteld worden in CC De Fabriek te Sint-Lievens-Houtem op het nummer 053/60 72 35 of via de webshop webshopsintlievenshoutem.recreatex.be.  
Ook op school kan je terecht om tickets aan te kopen: 09/362 98 03.
Zie ook www.jandewil de.net
 (gudc)