Eclips TV wijzigt programmatie en zet ook in op fitheid van zijn kijkers

21-03-2020 20:35
Eclips TV wil iedereen in deze moeilijke tijden een steuntje bieden. Na consultatie van de kijkers worden een aantal aanpassingen doorgevoerd.
’s Morgens zal de rolkrant naast inhoudelijke informatie ook berichten, boodschappen, foto’s bevatten. Op de achtergrond loopt in de weekdagen live de corona studio.
Vanaf maandag worden na de rolkrant dagelijks filmpjes uitgezonden van zorginstellingen naar het thuisfront en omgekeerd. Een goede ochtend om 9u, een goede middag om 17u25 en een goede nacht om 22u15. Iedereen die iemand wil verrassen met een boodschap, kan een filmpje insturen op info@eclipstv.be.
En omdat blijven bewegen deze periode belangrijk is, kan iedereen, jong of oud, om 9u15 mee bewegen. Na verloop van tijd zullen we drie keer bewegen per dag. Daarna is er wat ontspanning met de Familie Goetgebuer.
Elke dag om 10u kan iedereen de belevenissen volgen van  De Collega’s. Misschien wat nostalgie voor wie nu niet naar kantoor kan. En Michel Follet blijft trouw op post met Aan het juiste adres om 11u en om 22u25.
Ook andere VRT-reeksen blijven op het programma staan. Daarnaast zijn er dagelijks twee Belgische films (namiddag en om 23u). Laat je verrassen door enkele Belgische films die nog nooit eerder vertoond zijn op de buis.
De muziekprogramma’s Yesterday en Herkenwijsjes lopen verder zoals nu, maar worden in de namiddag aangevuld met andere muziekprogramma’s. Bijna dagelijks krijgen we een sportoverzicht van het afgelopen seizoen.
De liefhebbers van de series Mooi en Meedogenloos en Dingen Des Levens zullen nu ook hun serie verder in het weekend kunnen volgen op de gekende uren 17u05 en 17u35. Een herhaling van de dag ervoor voor DDL rond 12u45 en M&M rond 15u30.
Ook de Evenaar-programma’s overdag en ’s avonds (18u15-22u15) blijven doorlopen, met hierbij een aantal nieuwe programma’s. De nachtuitzendingen blijven doorlopen.
Kijkers die suggesties hebben om de programmatie nog meer op maat te maken of die originele ideeën hebben om deze moeilijke periode voor iedereen wat aangenamer te maken, kunnen dit altijd laten weten op info@eclipstv.be
(Eclips TV)