Eclips TV brengt Mooi en Meedogenloos terug op de Vlaamse schermen vanaf maandag 03 september 2018.

17-08-2018 11:00

Eclips TV  brengt  Mooi en Meedogenloos  terug op de Vlaamse schermen vanaf maandag 03 september 2018.

Na het stopzetten van de soap begin augustus hebben Vlaamse fans een heuse mediacampagne opgezet om hun favoriete serie terug op het scherm te krijgen. Bijna alle zenders werden aangeschreven, en met succes. Eclips TV zal de draad opnemen daar waar de vorige uitzending stopgezet werd. De eerste uitzending is voorzien op maandag 03 september.

Eclips TV is in de ether van juli vorig jaar en kende een behoorlijk succes met uitzendingen van eigen productie en  het heruitzenden van Vlaamse klassiekers. Zorgprogramma’s voor 50-plussers en mantelzorgers,  of programma’s zoals “Aan het Juiste Adres” en “Herkenwijsjes” met Michel Follet en Janine Bischops ; “Margriet tussen de mensen”; “Het zit in de familie”; “Eclips op stap en uw verhaal”;  of de oude VRT reeksen  “Johan en de Alverman”,” Kapitein Zeppos”, “De Kat enz…” bezorgden  de zender een ijzersterke reputatie.

Mooi en Meedogenloos mocht in de reeks niet ontbreken. Het is een wereldwijde bekeken serie met miljoenen fans in meer dan 100 landen. De gebeurtenissen van de families Forrester, Logan en Spencer houden de kijkers al meer dan 31 jaar in spanning.
 Eclips TV is verheugd deze serie weer aan de Vlaamse kijkers te schenken.

Het enthousiasme van de fans van Mooi en Meedogenloos heeft de makers van Eclips TV ervan overtuigd om de serie voort te zetten. Het Eclips TV-team werkt zich uit de naad om alles voor 3 september georganiseerd te krijgen.
“We werden bedolven onder mails en berichten met het verzoek om  deze familiereeks voort te zetten” aldus de verantwoordelijke van Eclips TV, dhr Larmuseau David. “ We doen er alles aan om de fans niet te laten vallen en zorgen ervoor dat ze alle toekomstige uitzendingen zullen kunnen volgen”.

Eclips TV is een jonge zender die deel uitmaakt van Zorggroep Eclips. De zender richt zich specifiek op 50-plussers en mantelzorgers en brengt een zeer gevarieerd aanbod gaande van zorgprogramma’s , entertainment en ontspanning met een vleugje humor, magazines en sfeerreportages praatprogramma’s en nog veel meer.

De zender zit in het gratis aanbod van Telenet en Proximus
Telenet kanaal 40 van 08 uur ’s morgens tot 20.00 uur ’s avonds  (of kanaal 87 voor instellingen)
Proximus kanaal 109 gedurende 24/24 uur.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer David Larmuseau.
E-mail: david.larmuseau@zorggroepeclips.be of info@eclipstv.be           Gsm: 0492 814770