Drukkerij ABC stelde nieuwe gebouwen voor

15-04-2019 10:55
Langs de Halsesteenweg was het afgelopen zaterdag 13 april een komen en gaan van honderden genodigden. Ze waren de geïnteresseerde gasten op de officiële opening van de nieuwe bedrijfsgebouwen van drukkerij ABC.
Weinigen zullen de kans hebben gemist om een rondleiding te krijgen in de bedrijfsruimtes van ABC. Je kon niet anders dan onder de indruk komen van de nieuwste snufjes op het gebied van drukkunst. Alles wat bedrukbaar is, kunnen ze hier realiseren. Van de klassieke folders tot het wrappen van bedrijfsvoertuigen. Verbazing en bewondering alom.
Maar daarnaast merkte je ook veel respect ten aanzien van de zaakvoerders Bert en Leo Dauw en vader Eric voor de manier waarop ze het familiebedrijf na meer dan 100 jaar op een heel concurrentiële markt weten te handhaven en uit te breiden. Daarvoor moet je voortdurend investeren in middelen en mensen.
Niet onbelangrijk is dat ABC ondanks die performante toppositie toch een Meerbeeks bedrijf blijft, op een steenworp van de plek waar het moederbedrijf ontstond: drukkerij Albert Beeckmans-Coulon.
En dus was er zaterdag terecht groot feest met honderden genodigden, die zich na de rondleidingen konden tegoed doen aan lekkere liflafjes en heerlijke drankjes met een streepje stemmige muziek.
MLI -  Ninofmedia
Foto Giovanni Neckebroeck