Doe eens een voorstelling cadeau!

04-12-2019 20:58
In december eist het donker haar plaats op. Ze trekt op pad, samen met de koude en prikkelt de mensen om alles net wat stemmiger te maken. December is de tijd van korte dagen en lange nachten, het is de tijd van kerstbomen verslepen, de ‘nepexemplaren’ worden van zolder gehaald, de ‘echte’ exemplaren de auto ingeladen, het is de tijd van lichtjes hangen, het hele huis vol, het is de tijd van warme chocolademelk, liefst met een pannenkoek erbij, het is de tijd van onder een wollig deken te kruipen, als de nacht genadeloos te vroeg haar intrede maakt, het is de tijd van cadeautjes zoeken,… stress!!
Of toch niet?
Neen, dat hoeft niet. Want CC De Abdij is er, voor een cadeau op ieders maat. Want wil niet iedereen wat meer ‘beleven’?
Waarom doe je geen voorstelling cadeau?
Trakteer oma en opa op quality time met de kleinkinderen tijdens ‘Concertantes’ van Ans en Wilma. Geef je man een avond ‘Full Contact Tour’ van Steven Mahieu cadeau. Kom met vrienden naar ‘The Great Belgian Songbook’ en bezorg jouw tante een fijne avond met ‘The Duet Sessions’ van Guy Swinnen & The Ladies. Jouw collega weet zeker en vast ‘Den beer heeft mij gezien’ te smaken en jouw tieners in huis willen Piet De Praitere ook aan het werk zien.  En voor wie denkt alles al gezien te hebben, kan je een ticket voor Ginger Black Ginger onder de kerstboom leggen.
En ook voor wie je geen voorstelling weet uit te kiezen hebben wij iets : de cadeaucheques van CC De Abdij: vanaf € 5 en onbeperkt geldig!
Wij weten het al: onder jouw kerstboom kan je veel cultuur kwijt…
(VC)