Derde bouwkamp op de Welenhoeck

30-07-2018 21:16
Tussen 5 en 15 augustus vindt voor de derde maal een bouwkamp plaats op de Welenhoeck,  Pardassenhoeck 18 in Sint-Lievens-Esse. De Welenhoeck wil een positieve open ruimte zijn voor sociaal-ecologische en/of sociaal-economische vernieuwende initiatieven. Onder andere ‘samen tuinieren’ vindt er plaats.
Vorig jaar werd er een nieuw dak op het woonhuis gelegd.  Dit jaar staan er een aantal instandhoudingswerken op het programma, wordt er nieuwe elektriciteit gelegd, wordt er een nieuwe serre opgetrokken enzovoort...  Daarvoor zijn we nog op zoek naar bouwmaterialen allerhande : houten balken, zand, cement, electriciteitsdraad, ijzeren draadstangen, stellingen, lange ladders…
Sowieso is ervoor elk wat wils.  Bedoeling is om het nuttige een het aangename te koppelen.  Zo wordt er alle dagen vers uit de moestuin gekookt en is er bijna elke avond een optreden.  Er passeren enkele bekendere namen de revue : Eva De Roovere, Pieter Van Dessel (Marble Sounds), nonkel Tony e.a. zullen een uniek intieme akoestische set spelen. 
Wil je ons financieel steunen (of coöperant te worden), wil je meewerken – één of meerdere dagen of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je komen mee-eten (18u) met aansluitend exclusief optreden (20u)?  Kom dan maar af, iedereen is welkom!  
Meer informative kan je vinden op www.welenhoeck.be of op facebook.com/welenhoeck
(gudc)