Chauffeur knalt met wagen tegen geparkeerde trekker op Aalstersteenweg

04-04-2020 20:44

Een auto is zaterdag 04 april rond 13 uur met hoge snelheid tegen een geparkeerde trekker van een vrachtwagen gebotst. Dat gebeurde op de Aalstersesteenweg tussen de kruispunten Slaghmuylder en Den Doorn. De klap was zo hevig dat de trekker tegen de gevel van een wasserette schoof. De bestuurder van de personenwagen is naar het ziekenhuis afgevoerd.

Zaterdagnamiddag reed een auto vanaf het kruispunt Slaghmuylder richting Den Doorn op de Aalstersesteenweg. Om een nog ongekende reden verloor de jongeman de controle over zijn wagen. Hij botste met hoge snelheid tegen een trekker, die aan de overkant stond geparkeerd, ter hoogte van een wasserette. De klap moet bijzonder hevig zijn geweest, want de trekker is door de impact tegen de gevel van de wasserette beland. De wagen zelf tolde om zijn as en kwam nadien in de tegenovergestelde richting tot stilstand.

De brandweer van de zone Zuid-Oost moest de bestuurder uit zijn wagen bevrijden. Hij onderging een test op het gebruik van alcohol en andere drugs en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Door het ongeval moest de lokale politie het verkeer vanuit de richting Albertlaan omleiden via de Vinkenstraat.

MLI - ninofmedia