Burgemeester Tania De Jonge mag ziekenhuis verlaten

05-12-2018 21:01
De Ninoofse burgemeester mag donderdag 6 december het ziekenhuis verlaten. Een beter geschenk kon de Sint haar wellicht niet bezorgen.
Tania De Jonge was vrijdagavond 30 november met spoed opgenomen in het AZ Sint-Elisabeth. Na een week observatie en onderzoeken is ze voldoende hersteld en mag ze het Zottegemse ziekenhuis verlaten.
“Vanavond mogen de baxters weg” meldde ze woensdag zelf op haar FB-pagina. “Het gaat veel beter. Thuis nog wat rust nemen en nadien ben ik opnieuw op post. Het was even schrikken maar ik ben in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem uitstekend verzorgd door de artsen, het verplegend en verzorgend personeel. Het is een topteam; mijn respect voor die supergrote inzet, terecht zorg met een +.“
De Ninoofse burgemeester toont zich ook dankbaar voor de massa berichtjes en wensen van beterschap, die ze via diverse kanalen ontving. “Dit deed enorm veel deugd. Vanaf maandag vlieg ik erin...fijne dag nog en één boodschap, je gezondheid is ontzettend belangrijk.”
Want dat invliegen betreft… De Romeinse keizer Augustus was een wijs man toen hij zijn levensmotto koos: ‘Festina lente’ (haast je langzaam).
MLI - Ninofmedia