Blijf-In-Houtem Zomer Doe-Boek

26-06-2020 11:38
In de komende dagen (en voor 1 juli) krijgen alle Houtemse kinderen van 3 tot 12 jaar een enveloppe in de bus met onderstaande brief en een gratis Blijf-In-Houtem ZOMER Doe-Boek. De motivatie vind je in onderstaande brief. Dit is een initiatief van de gemeentelijke vrijetijdsdiensten; het zijn dan ook de medewerkers hiervan die je op de foto’s als bijlage de voorbereidingen ziet doen voor de bedeling van bijna 1.200 doe-boekjes, die de raadsleden, leden van het bijzonder comité sociale dienst en enkele medewerkers van de gemeente zullen uitdragen.
Wie op 3 juli geen exemplaar zou ontvangen hebben, kan contact opnemen met de jeugddienst: T 053 60 72 58 of via jeugddienst@sint-lievens-houtem.be of via facebook.com/jeugddienst.SLH .
Beste jonge Houtemnaar
Het jaar 2020 zullen we nooit meer vergeten. Nog lang zullen we ons herinneren hoe het was om maanden lang thuis te zitten en ons te vervelen. Maar hopelijk houden we aan dit jaar ook enkele fijne herinneringen over: het samen zijn met onze bubbel, veel wandelingen langs onze mooie trage wegen, op berenjacht in het mooie lenteweer en hoe we er toch een geweldige zomer hebben van kunnen maken.
We willen hier als gemeente graag ons steentje aan bijdragen en bieden daarom alle kinderen van 3 tot 12 jaar dit Houtems Blijf-in-uw-buurt Doe-Boek aan. Het boekje zit boordevol ideeën om volop te genieten, te spelen en te bewegen in onze eigen gemeente. Verre reizen zit er voor velen van ons waarschijnlijk niet meer in. Reden te meer dus om terug volop op ontdekking te gaan in onze eigen buurt! Soms kunnen we daarbij nog wat inspiratie gebruiken … Het doe-boekje is daar het perfecte antwoord op.
Samen toveren we juli en augustus om tot twee maanden vol speels amusement, creatief plezier en nog meer verbinding tussen alle Houtemnaren, jong en oud. Je zag het misschien al in onze jeugdige nieuwsbrief, in de krant of op sociale media: naast dit Doe-Boekje zorgen onze vrijetijdsdiensten weer voor een zomer vol leuke activiteiten: onze sportkampen, speelplein De Ravotter, de Ravotter tienerwerking, workshops allerhande én de zomerschool. Je vervelen deze zomer is dus echt onmogelijk. Meer informatie hierover en het volledige aanbod vind je terug op www.sint-lievens-houtem.be/jeugd.
Een boeiend zonnige zomer met veel speelplezier gewenst!

(gudc)