Bleri Lleshi zijn stelt nieuwste boek ‘Inaya’ voor

14-11-2017 10:33

In het teken van de ‘Dag van de Rechten van het Kind.’ nodigen ‘De Giesbaergskekoleurengazette’ en het cultuurcentrum De Abdij auteur Bleri Lleshi uit in het om zijn nieuwste boek ‘Inaya, brief aan mijn kind.’ voor te stellen.  Sabrine Ingabire (columniste bij MO*), Tilly Jacobs (CAW vrijwilligerscoach team Vluchtelingen) en Sanghmitra Bhutani (Minderhedenforum) vullen aan voor een debat over diverse thema’s zoals opvoeding, gelijke kansen in het onderwijs en superdiversiteit. Dit alles vindt plaats op zondag 19 november vanaf 10.00u in het Koetshuis , Abdijstraat 10 in Geraardsbergen.

 Bleri Lleshi is filosoof, auteur, docent, jongerenwerker en DJ. Zijn onderzoek is gericht op verscheidene thema’s, zoals identiteit, interculturaliteit, sociale ongelijkheid, neoliberalisme en Brussel. Momenteel schrijft hij een doctoraat over de strijd van de uitgeslotenen. Lleshi is tevens docent aan UCLL. Hij schrijft columns voor MO* Magazine en Brussels Times Magazine. Als documentairemaker regisseerde Lleshi onder andere  ‘Brussel, stad zonder eigenaar, Belgikanen, Inspirerende Parcours, Protest voor het leven, Balkan Melange en  Mensen zoals ons .

Bleri Lleshi is auteur van verschillende boeken zoals Identiteit en Interculturaliteit, Identiteitsconstructie bij jongeren in Brussel en de bestsellers De neoliberale strafstaat en Liefde in tijden van angst .

(JG - 9500news)