Bib De Fabriek maakt (verrassings)pakkette

20-04-2020 21:07
Door de corona-crisis blijft de bib fysiek gesloten voor het publiek tot en met 3 mei 2020. Maar geen nood, achter de schermen blijft het bibteam zich inzetten om iedereen van leesvoer te voorzien via een afhaalservice.
Zoals vanouds kunnen bibleden online reservaties plaatsen via sint-lievens-houtem.bibliotheek.be. Momenteel worden de reservatiekosten zelfs niet doorgerekend!
Maar voor mensen die niet specifiek een bepaalde titel of schrijver in het achterhoofd hebben en gewoonlijk al grasduinend hun leesvoer zoeken voor zichzelf of de kinderen, is er tijdelijk een aparte bestelservice opgericht. Heel handig ook om de opdrachten van de scholen te helpen ondersteunen.
Op verschillende media (o.a. de facebookpagina van de bib) wordt een link gedeeld naar een bestelformulier waar je een aantal velden met info en voorkeuren invult https://formfinch.com/server/479526617.
Het bibteam stelt dan een pakket samen dat zo goed mogelijk voldoet aan je wensen. Na ontvangst van je ophaalmail, kan je je pakket afhalen aan de dienstingang van de bib. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 9 en 13 uur.
Bib De Fabriek laat je niet in de steek!
Info voor de burger: Stephanie Bogaert, bibliothecaris, T 053 60 72 51, bibliothecaris@sint-lievens-houtem.be
(gudc)