Award voor grappigste actie

11-10-2018 21:48
Onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’ werkten alle lokale dienstencentra (LDC) in Zuid-Oost-Vlaanderen samen met Logo Gezond + een programma uit om de veerkracht van de bezoekers, vrijwilligers en het personeel te versterken. Ook lokaal dienstencentrum ’t Ryckbosch in Herzele deed mee.
Want, veerkracht kan je trainen! Gedurende 10 maanden ging het dienstencentrum aan de slag met tips om fit in het hoofd te blijven en geestelijke gezondheid te verbeteren. Want wie voldoende veerkracht heeft, staat sterker en positiever in het leven, veert terug bij tegenslag en kan zich aanpassen aan nieuwe uitdagingen.
De medewerkers en bezoekers van ’t Ryckbosch zijn de voorbije 10 maanden enthousiast aan de slag gegaan. Op 10 oktober, de werelddag geestelijke gezondheid, werd het lokaal dienstencentrum daarvoor in de bloemetjes gezet, samen met andere dienstencentra die ook deelnamen aan de actie.
 
En… het dienstencentrum in Herzele kreeg een award, voor grappigste actie. De medewerkers van het dienstencentrum deelden op nationale complimentendag aan de collega’s van gemeente en OCMW en aan de bezoekers ‘toffe peren’ uit, omdat zo’n klein complimentje heel veel deugd kan doen.
(gudc)