Activiteiten VZW 't Uilekot

24-08-2018 21:15
Zondag 26/08, 17u: Jan Oelbrandt & Steven De Bruyn
In kader van het project Zomer(k)uren organiseert ’t Uilekot een gratis concert op zondag 26 augustus vanaf 17u. Steven De Bruyn is mondharmonicaspeler en al jaren een vooraanstaande naam in het Belgisch muzieklandschap. Naast El Fish en The Rythm Junks heeft hij ook tal van gastoptredens op zijn actie. Samen met de Herzelenaar Jan Oelbrandt (gitaar, dobro) brengt hij een set die zal uitpuilen van groove, swing en blues.
Het concert is gratis en gaat bij goed weer door op het terras. Het café gaat open om 15u.
Locatie: ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele. www.zomerkuren.be
Zondag 02/09, 17u: Mostly Owl
In kader van het project Zomer(k)uren organiseert ’t uilekot vzw een gratis concert op haar terras (bij goed weer) op zondag 2 september vanaf 17u. Mostly Owl is een alternatief folktrio dat werd opgericht door David Van Ransbeecken (viool) en Gabor Humble (gitaar). Na verloop van tijd vervoegde de bassist Luc Van der Stock hen. De muziek die ze spelen is geïnspireerd door de Hongaarse groep Kolinda en de Tsjechische groep Jablkon.
Locatie: ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele.
Zaterdag 29/09, 20u30: Don Kapot
Don Kapot stelt hun debuutalbum in ’t Uilekot voor op zaterdag 29 september vanaf 20u30. Scheurende sax, vette grooves en bakken energie, dat zijn de ingrediënten voor de muziek van deze gloednieuwe band. Zelf omschrijven ze zich als een ‘afro-punk rock 'n roll power trio’. The Thing meets Fela Kuti? Vast staat dat ze ’t Uilekot zullen laten overkoken! Muzikanten: Giotis Damianidis (Basgitaar,Gitaar), Viktor Perdieus (Baritonsax), Jakob Warmenbol (Drums). Het café gaat open vanaf 20u.
Locatie: ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele. Inkom: €9 (leden: €7). 
(gudc)