2de editie van D’Outemse Bierfeesten belooft een groots volksfeest te worden

18-10-2019 21:00
Nu de nieuwe Drankencentrale Pede in de Doelstraat zijn deuren geopend heeft. Begint voor D’Outemse Bierfeesten de opbouw in de oude Drankencentrale. Gedreven door de vele positieve reacties en de verwachte massale opkomst vliegen de medewerkers er met veel enthousiasme in!
Het laatste feest ooit in de oude drankencentrale
Dranken Pede was afgelopen maandag 14 oktober de laatste keer open op hun oude vertrouwde locatie. Nu ze hun intrek namen in het nagelnieuwe gebouw hebben de medewerkers van D’Outemse Bierfeesten hun handen vrij om de oude site om te toveren tot de unieke bierfeesten locatie die ze voor ogen hebben. Verwacht je dus maar aan een uiterst sfeervol decor waar je zo begint mee te zingen met onder andere de hits van Yves Segers!
Nu zaterdag 26 oktober: D’Outemse Bierfeesten, een uniek concept in de regio
Het concept van de bierfeesten met lange zittafels, de typische inkleding, de in lederhosen uitgedoste bezoekers, de bijhorende schlager en ambiance muziek zijn heilig voor de organisatoren. Met plezier belonen D’Outemse Bierfeesten de bezoekers uitgedost in lederhosen met een gratis consumptie. Op deze manier proberen de organisatoren zoveel mogelijk bezoekers te overtuigen in thema te komen en zo het concept te versterken. Wie wil kan zichzelf laten vereeuwigen met een unieke foto aan de speciaal ingerichte foto-muur.
Met veel trots stellen we de volgende line up aan u voor
20u45 - 21u30: D’Amuseleute (Ambiance fanfare Sint-Lievens-Houtem)
22u00 - 22u40: Yves Segers
23u15 - 00u45: Dhont & the Hitmen
00u45 - 0300: Ski-J Tône & DJ Bong
Tussen de optredens door wordt er muziek voorzien van Ski-J Tône & DJ Bong.
Dranken Pede zorgt voor gratis toegang
De organisatie wil elk jaar opnieuw investeren in een kwalitatief klank- en lichtspel, feestelijke
inkleding enzoverder. Daarom werd in het verleden inkom gevraagd, maar dit is nu uitzonderlijk
anders. Dranken Pede wil iedereen nog een keertje naar de oude textielfabriek lokken en heeft
besloten om dit volksfeest te sponsoren. Mark en Luc Pede sponsoren daarom de toegang voor alle bezoekers en nodigen alvast iedereen van harte uit op het feest.
Praktische informatie
Afspraak op zaterdag 26 oktober 2019 in de drankencentrale van Dranken Pede in Sint-Lievens-Houtem. De deuren gaan open om 20u en sluiten om 3u. Wij moedigen onze bezoekers aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen (fietsenstalling is voorzien) of hun auto te parkeren op parking Hofkouter. Voor verdere praktische informatie kan u terecht op de Facebookpagina van D’Outemse Bierfeesten: https://www.facebook.com/dobvzw
(gudc)